Motel Käpylän ja Kallin Hiihtokeskuksen hiihtolomapaketit

Kallin Hiihtokeskus sijaitsee Keminmaan kunnassa Meri-Lapissa, vain noin kahden kilometrin päässä Motel Käpylästä. Kallinkangas on tunnettu muun muassa tasokkaista hiihtoladuista ja aloittelijaystävällisestä laskettelurinteestä. Kallin Hiihtokeskuksen ympäristössä voit lumikenkäillä vaihtelevassa maastossa, tai vaikka läskipyöräillä sähköavusteisten pyörien kera. Laskettelurinteen juurelta löytyy koko perheen pulkkamäki, makkaranpaistopiste, kahvila, sekä varustevuokraamo. 

Kallin Hiihtokeskus palveluineen soveltuu ihanteellisesti pienten lasten perheille, jotka ovat vasta opettelemassa yhteistä lasketteluharrastusta. Jos et kaipaa ruuhkaisia turistikeskuksia, vaan arvostat henkilökohtaista palvelua, liikkumisen helppoutta ja kustannustehokasta hintaa, Meri-Lappi alueena ja Kallin Kangas yhtenä kohteena voivat tarjota sinulle ja perheellesi täyden kympin hiihtoloman.

Kallin Hiihtokeskuksen Facebook-sivuun voit tutustua täällä ja Instagram-tiliin täällä.

Vuoden 2021 talvikauteen Motel Käpylä ja Kallin Hiihtokeskus kasasivat sinulle seuraavat hiihtolomapaketit tarjolle:

TALVEN HENKÄYS (4hlö)

*Päivän hissiliput Kallille
*Välinevuokra
*1 yö 4 hengen huoneessa Motel Käpylässä
Yhteensä 280€

HELA HOITO (4hlö)

*Kahden päivän hissiliput Kallille
*Välinevuokra
*Hiihto-opetus (1h)
*Herkkukorit, kaakaot ja donitsit Kallilla
*Rajaton pulkkavuokra
*2 yötä 4 hengen huoneessa Motel Käpylässä
*Illallinen neljälle Motel Käpylässä
Yhteensä 375€

Jos nämä paketit eivät palvele teidän perheen toiveita, niin räätälöimme mielellämme teille ihan omanlaisen kokonaisuuden. Varaukset ja lisätiedot: sales@motelkapyla.fi, 040 775 24 66.Huom! Ennakkoon varatuissa paketeissa on maksuton peruutus.


Kallin Hiihtokeskuksen sähköavusteiset läskipyörät vuokralle Motel Käpylästä

Kallin Hiihtokeskuksen sähköavusteiset läskipyörät on nyt mahdollista vuokrata käyttöön Motel Käpylästä. Pyörät voi noutaa ja palauttaa Motel Käpylän aukioloaikoina, mutta aina kannattaa kysyä vuokraamisen mahdollisuutta soveltavinakin aikoina. Motel Käpylän henkilökunta työskentelee usein Käpylässä myös virallisten aukioloaikojen ulkopuolella. Pyörien vuokrahinnat ovat seuraavat:

1h 20€
2h 30€
3h 35€
1pv 60€ 

Varaukset ja lisätiedot: sales@motelkapyla.fi, 040 775 24 66.