Motel Käpylän nostalginen iltaravintola palvelee

Motel Käpylän viihderavintola palvelee paitsi kuukausittaisella ohjelmatarjonnalla, myös erilaisten tilausryhmien ruokailu- ja tapahtumapaikkana. Tunnelmallinen ravintolasalimme toimii hyvin niin hautajaisiin, ristiäisiin kuin syntymäpäiväjuhliinkin. Saliimme mahtuu ruokailemaan 100 henkeä ja tarvittaessa lisäpaikkoja saadaan katettua ravintolasalin yhteydessä toimivaan, 30-paikkaiseen Unionin baariin.

Ravintolastamme löytyy pieni esiintymislava, piano ja A-oikeudet. Annamme mielellämme lisätietoja, menu-vaihtoehtoja ja tarjouksia: sales@motelkapyla.fi.

Talostamme löytyvä Unionin baari palvelee tällä hetkellä ma-to klo 15-22, pe klo 15-24, la klo 14-24 ja su klo 18-23. Unionin baarin keittiö palvelee ma-pe klo 21:00 asti, ja la klo 20:00 asti. Tervetuloa aikamatkailemaan Unionin baariin! Unionin baarin Bistro-listaan voi tutustua täällä.

 

Voit järjestää meillä privaatit perhejuhlat tai pikkujoulut 10-100 hengen ryhmällesi. Ison ravintolasalin lisäksi meiltä löytyy myös 5-20 hengen ryhmille sopiva kokoustila talosta. Halutessasi voit tilata meiltä juhlatarjoilut, tai esimerkiksi pelkät täytekakut catering-palveluna talon ulkopuolelle. Annamme mielellämme lisätietoja: sales@motelkapyla.fi, 040 775 24 66.


Vuoden 2021 Pikkujoulupöytäämme katamme seuraavia herkkuja:

Perinteinen joulukinkku
Käpylän Kreikan mummon karjalanpaisti
Keitetyt perunat
Porkkanalaatikko
Lanttulaatikko

Keittiöpäällikön sinappilohi
Käpylän sitruunasilli
Talon metsäsienisalaatti
Pähkinäinen punajuuri-majoneesi-salaatti
Punakaali-punaviinimarja-salaatti

Pulla-Jussin rieska ja joululeipä
Käpylän yrttivoi

Vesi ja kotikalja

Luumumousse
Piparkakut
Kahvi, tee & glögi

34€/hlö