Motel Käpylän nostalginen iltaravintola palvelee

Motel Käpylän viihderavintola palvelee paitsi kuukausittaisella ohjelmatarjonnalla, myös erilaisten tilausryhmien ruokailu- ja tapahtumapaikkana. Tunnelmallinen ravintolasalimme toimii hyvin niin hautajaisiin, ristiäisiin kuin syntymäpäiväjuhliinkin. Saliimme mahtuu ruokailemaan 100 henkeä ja tarvittaessa lisäpaikkoja saadaan katettua ravintolasalin yhteydessä toimivaan, 30-paikkaiseen Unionin baariin.

Ravintolastamme löytyy pieni esiintymislava, piano ja A-oikeudet. Annamme mielellämme lisätietoja, menu-vaihtoehtoja ja tarjouksia: sales@motelkapyla.fi.

Talostamme löytyvä Unionin baari palvelee tällä hetkellä ma-to klo 15-20, pe klo 15-20 ja la klo 14-20. Unionin baarin keittiö palvelee ma-pe klo 21:00 asti, ja la klo 20:00 asti. Tervetuloa aikamatkailemaan Unionin baariin!

Voit järjestää meillä privaatit perhejuhlat tai pikkujoulut 10-100 hengen ryhmällesi. Ison ravintolasalin lisäksi meiltä löytyy myös 5-20 hengen ryhmille sopiva kokoustila talosta. Halutessasi voit tilata meiltä juhlatarjoilut, tai esimerkiksi pelkät täytekakut catering-palveluna talon ulkopuolelle. Annamme mielellämme lisätietoja: sales@motelkapyla.fi, 040 775 24 66.Motel Käpylässä tarjoillaan jälleen lounasta ma-pe klo 10:30-13.

Lounasmenumme viikolla 3:

17.1. MA

Kermainen lihapullakastike L, G
Friteeratut kukkakaaliwingsit V, G
Talon oma muusi L, G
Pasta V
Vadelmamousse L, G


18.1. TI
Kinkkukiusaus L, G
Kanafileefritit M
Persikkarahka L, G


19.1. KE
Käpylän oma lasagne L
Pippurinen possukastike L, G
Riisi V, G
Marjakeitto ja kermavaahto L, G


20.1. TO
Taco- & Tortillatorstai:
Tarjolla tuoreet, keittiön omat täytteet.Tacot ja tortillat soveltuvat hienosti gluteenittomille ja vegaanisille.
Hernekeitto L, G
Pannukakku L


21.1. PE

Burgerperjantai. Tarjolla Bistro-listaltamme Perus Käpy -hampurilainen. Noutopöydästä puikulaperuna- ja bataattiranskalaiset. Jälkkäriksi suklaamousse. Saatavilla myös vegaanisena ja gluteenittomana.


Lounaamme sisältää aina salaattipöydän, leipää ja ruokajuomat (kotikalja, mehu, maito, vesi). Lounas maksaa 10€, ja se on tarjolla klo 10:30-13.

Ruoan voi syödä paikan päällä tilavassa ravintolasalissamme, tai noutaa ruoan kotiin. Ruoan nouto onnistuu myös ns. After Work -aikaan klo 15-20 välillä. Annamme mielellämme yrityksille oman tarjoushinnan.