Motel Käpylän ravintola/keittiö palvelee koronaepidemian aikana seuraavasti:

Motel Käpylän ravintolasta voit noutaa koronaepidemian aikana lounasta kotiin ja työpaikalle keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin. Myös kotiinkuljetus onnistuu. Annokset olisi suositeltavaa tilata 24h etukäteen, niin osaamme paremmin varautua menekkiin. Mutta ilman ennakkotilaustakin kannattaa ehdottomasti soittaa tai tulla kysymään lounasta paikan päälle. Kesäkuun 3. päivä alkaen meillä saa syödä lounasta paikan päällä Käpylässä pöytiin tarjoiltuna. Meillä on 130 asiakaspaikkaa, joten korona-rajoitusten mukaisesti voimme ottaa kerrallaan 65 henkilöä syömään ravintolaamme.

Keskiviikko 17.6. klo 11-14
*Kaalisalaatti
*Ruisleipä ja voi
*Savupossukiusaus
*Tiikerikakku (keksivalikoima gluteenittomalle)
L, G

Torstai 18.6. klo 11-14 
*Porkkanaraaste ananaksella
*Ruisleipä ja voi
*Käpylän omat jauhelihapullat ja kunnon muusi
*Vadelmavaahto
L, G

Perjantai 19.6. klo 11-14
*Mummon kurkut
*Rieska ja voi
*Kermainen lohikeitto
*Pannari (Gluteenittomille keksilajitelma)
L, G


Lounas maksaa 9,90€. Jos kaipaat lisätietoja, ole meihin yhteydessä: 040 775 24 66, sales@motelkapyla.fi.


Motel Käpylän LOHTULAUANTAIT klo 12-17: 

Olette usein pyytäneet meiltä näiden vajaan 3 vuoden aikana hampurilaisia, mutta meillä on pitäydytty vähän erilaisessa listassa, koska ”erilaisia nuoriakin” tarvitaan. Meillä on kuitenkin niin hyvät yhteistyökumppanit, että mikä jottei me voia tehä omalla tyylillä näitä hampurilaisiakin. Tässä tähänastiset hampparivaihtoehdot:

*Perus Käpy -juusto, ketsuppi, kurkkusalaatti, tuoresipuli, sweet chili -majoneesi, salaattia, tomaattia

*Hedonisti -bernaise-kastike, paholaisen hillo, triplajuusto, paistettuja sipulirenkaita, salaattia, tomaattia

*Hippi -Käpylän kasvispihvi, talon valkosipulimajoneesi, marinoitu punasipuli, paholaisen hillo, salaattia, tomaattia

*Rukiinen -Talon valkosipulimajoneesi, kananmuna, Gouda-juusto, paholaisen hillo, paistetut sipulirenkaat, salaattia, tomaattia

*Halloumi -Talon basilika-tuorejuustovaahto, Halloumijuustoviipale, paholaisen hilloa, salaatti, tomaattia

*Naku Burger -ateria, ei sämpylää, Meän Lihan täyslihapihvi, kananmuna, talon valkosipulimajoneesia, Gouda-juustoa, salaattia, tomaattia & kasvistikut ja 2kpl friteerattuja mozzarellatikkuja, 13€

*My way, 4 omavalintaista täytettä: Ananas, Gouda- tai Aura-juusto, pekoni, sweet chili- tai valkosipulimajoneesi, tomaatti, paholaisen hillo, kanamuna, paistetut sipulirenkaat, bernaise-kastike, kurkkusalaatti, tuoresipuli, marinoitu punasipuli ja Halloumi-juusto (1€ extraa).

Lisätäytteet tai majoneesit ranskalaisille 1,50€/kpl.

Annoksiin voi valita tuoreet kasvistikut, puikulaperuna- tai bataattiranskalaiset. 

Hampurilaispihvi on 125g ja täyslihaa. Annokset on mahdollista saada gluteenittomana, maidottomana ja vegaanisena. 

Pelkkä hampurilainen 9-11€, ateria 13-15€. Lasten hampurilainen 5€, ateria 8€. 

ISOT HAMPURILAISET KASATAAN Meän Liha Oy:n pihveistä ja Pulla-Jussi ky:n laadukkaista moniviljasämpylöistä. Lastenhampurilaisiin valmistamme pihvin (G, M, MU) itse, sillä Meän Lihan tuotantolinja on suunniteltu vain 125g:n pihviä varten. Myös kasvispihvit valmistamme Käpylän omassa keittiössä.

SUOSITTELEMME lämpimästi ennakkotilausta, sillä se helpottaa meitä suuresti raaka-ainehankintojen kanssa, jos tiedetään jotain suuntia etukäteen herkuttelijoiden määrästä. Ennakkotilaus myös vähentää sinun jonotusaikaa paikan päällä Käpylässä.


Lounaan ja pyhien ulkopuolella palvelemme noutokeittiönä toistaiseksi seuraavasti:

Ma & Ti kiinni
Ke-pe klo 17-20
La klo 12-17
Su kiinni

Lounasajan ULKOPUOLISEEN ruokalistaan voit tutustua täällä.

  

Iltaravintola

Motel Käpylän nostalginen viihderavintola palvelee paitsi kuukausittaisella ohjelmatarjonnalla, myös erilaisten tilausryhmien ruokailu- ja tapahtumapaikkana. Tunnelmallinen ravintolasalimme toimii hyvin niin hautajaisiin, ristiäisiin kuin syntymäpäiväjuhliinkin. Saliimme mahtuu ruokailemaan 100 henkeä ja tarvittaessa lisäpaikkoja saadaan katettua ravintolasalin yhteydessä toimivaan, 30-paikkaiseen Unionin baariin.

Ravintolastamme löytyy pieni esiintymislava, piano ja A-oikeudet. Annamme mielellämme lisätietoja, menu-vaihtoehtoja ja tarjouksia: sales@motelkapyla.fi.

Talostamme löytyvä Unionin baari palvelee kuutena päivänä viikossa laadukkaalla bistro-ruokalistalla, johon voit tutustua täällä. Unionin baarin keittiö on auki ma-su klo 21:00 asti.