Motel Käpylän ravintola/keittiö palvelee koronaepidemian aikana seuraavasti:

Motel Käpylän ravintolasta voit noutaa koronaepidemian aikana lounasta kotiin ja työpaikalle keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin. Myös kotiinkuljetus onnistuu. Annokset olisi hyvä tilata vähintään 24h etukäteen.

Lounas maksaa 9,90€. Viikoittain vaihtuvaan lounaslistaan voit tutustua täällä.

Lounaan ulkopuolella keittiömme palvelee toistaiseksi seuraavasti: Ma & Ti kiinni, Ke-Pe klo 17-21, La klo 12-21 ja Su klo 17-21.
Lounasajan ULKOPUOLISEEN ruokalistaan voit tutustua täällä.

 

Unionin Baari

Motel Käpylän yhteydessä toimiva Unionin baari on kunnianosoitus samassa rakennuksessa aikoinaan toimineelle Bar Unionille. Lähes kaikki Unionin baarin sisältä löytyvät huonekalut ovat alkuperäisiä vintage- ja design-huonekaluja 70-luvulta. Baarista löytyy muun muassa Eero Aarnion aikoinaan Upolle suunnittelemat punaiset muovituolit. Unionin baari palvelee tällä hetkellä ke-pe klo 11-14 ja klo 17:00-22:00, la klo 12:00-22 ja su klo 17-22. Tervetuloa aikamatkailemaan Unionin baariin! 

Unionin baarin bistro-menu

Bistro-menultamme löydät muun muassa laadukkaita, mahdollisimman pitkälle paikallisista raaka-aineista valmistettuja Premium Hot Dogeja. Listalta löytyy myös kanafilestä kasattu Talon Kanakori ja Meän makkaraherkku tervolalaisen Meän Lihan Koskenlaskija-makkarasta. Tuoreimpana lisäyksenä listalta löytyy Wings-annokset, joihin on saatavilla sekä Texas-Peten että Siipiweikkojen tuliset kastikkeet. Kaikkiin annoksiin saa suuren suosion saavuttaneita puikulaperunaranskalaisia sekä raikasta talon salaattia.

Käytämme hodareissamme paikallisen Pulla Jussi -leipomon laadukkaita sämpylöitä ja tervolalaisen Meän Lihan käsintehtyjä makkaroita.

Hodarisämpylä löytyy myös gluteiinittomana ja makkaroissa on käytetty ainoastaan perunajauhoa. Kaikki ruokamme ovat laktoosittomia. Tarjoilemme Unionin baarin annoksia ke-su klo 21:00 asti. Bistro-menuun voit tutustua täällä.

 

Asiakaspalautteita Unionin baarista:


"Voi mikä aikamatkapaikka, todellakin! Unionin baarissa tuntui ihan siltä, niin kuin olisi kävellyt nuoruuden kantabaarissa. Hieman taisi silmäkulmatkin kostua kun kävelin baarin läpi." -Nainen Keski-Suomesta-

"Arvostan suuresti sitä, että ruokalistalta löytyy laadukkaita raaka-aineita, vaikka ateriat ovatkin tuttuja, koko perheen suosikkeja. Meidän perheen ehdoton suosikki oli hot dog paikallisen leipomon sämpylällä ja paikallisen tuottajan makkaralla." -Viisihenkinen perhe Varsinais-Suomesta-

"Olipa hauskaa, että Unskan listalla oli yhtenä vaihtoehtona omeletti. Sitä harvoin löytää enää ravintoloiden listalta. Sopii terveelliseen ruokavalioon kaikkinensa. -45-vuotias mies pääkaupunkiseudulta-